HTML

A blogról

Ez egy ilyen mindenféle témába belemenő, amihezéppkedvemvan, ahogyéppkedvemvan, amitetszik, amirőlbeszélniakarok, amieszembejut, amiengemérdekel, amititeketérdekelhet, amirőlvéleményemvan, amirőlvéleményeteklehet, amitmegszeretnékmutatni jellegű blogdolog.

Linkblog

Káros a házasság előtti szex?

2012.02.25. 14:05 :: trashblogger

15 perce olvastam az indexen a Káros a házasság előtti szex c. cikket, és azóta megdöbbenten bámulok magam elé. Komolyan lehet ilyen kijelentéseket tenni ma, a 21. században? Szektáktól, egyházaktól már megszoktam, de állami támogatással, állami hátszéllel?

Nem gondolom, hogy intelligens emberek számára kifejtendő lenne, hogy ezzel az egésszel mi a gond, a többiekkel meg minek vitatkozni, úgyhogy nem is foglalkoznék ezzel, hisz nonszensz az egész. Ami érdekel, az az, hogy hova lehet még süllyedni? Én őszintén ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer ez hivatalosnak minősülő álláspont lesz abban az országban, ahol élek.

Mikor fogják kriminalizálni a házasság előtti szexet, az élettársi kapcsolatot, vagy a homoszexualitást? Ezt írják:

A társaság küldetésnyilatkozat-tervezetében az áll, hogy a média is változatásra szorul, mert az általa sugallt emberkép "botrányosan primitív, hazug, káros és kultúraellenes. (...) Az egyetlen nemi társra való törekvés pedig fel sem merül a palettájukon. Teszik mindezt büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is."

Első lépésként gondolom majd jól megrendszabályozzák a médiát, mert azt valamiért mindig is lehetett mindenféle vélt vagy valós erkölcsi értékek alapján, csak az a bökkenő, hogy a média a társadalom terméke, kivetülése, hisz a társadalom igényei szerint működik. Aztán majd lehet megrendszabályozni a társadalmat?

Szívem szerint ezek után kötelezném, de legalább is felszólítanám a "Magyar Családtudományi Társaság" tagjait, és az "egy fideszes képviselőt" (meg az összes kormányzati támogatójukat), hogy adjanak ki sajtóközleményt, miszerint jobb kezüket a szívükre tették, és kijelenthetik teljes lelki nyugalommal, hogy ők nem éltek szexuális életet házasságra lépésük előtt (ha ez még nem történt meg, akkor egyáltalán nem), és hogy soha nem költöztek összes senkivel, akivel nem álltak házastársi viszonyban. Hisz nyilván nem vagytok képmutató férgek! Lássuk!

1 komment

Címkék: magyarország szánalmas

A világ első klónozott embere

2011.08.28. 14:12 :: trashblogger

A Wikileaks által a napokban nyilvánosságra hozott dokumentum alapján A kanadai Raelian szekta tagja, Dr. Brigitte Boisselier egy december 27-ei floridai konferencián bejelentette a világ első klónozott emberének a világrajövetelét, egy Eve névre hallgató kislányét.

A Raelian mozgalmat egyébként Claude Vorilhon alapította, aki saját állítása szerint francia anyától, és földönkívüli apától származik. Magát Raelnek (Isten fényének) hívja. Közép-Franciaországban történt harmadik típusú találkozása után alapította a szektát, amikoris kis (kb. 120 centis) zöld űrlények látogatták meg, és folyékony francia szóval elmondták neki, hogy a földlakókat, tehát az emberiséget egy laboratóriumban hozták létre 25 ezer évvel ezelőtt. Mivel az általa Elohimnak (héberül Isten) nevezett kis lények 25 ezer évvel előttünk járnak, Rael szerint a klónozás egy rendkívül egyszerű feladat számukra.

Az általa létrehozott szekta egyébként 84 országban körülbelül 55 ezer taggal rendelkezik, fő marketingeszközeik a szex és az ufók. A Raelian-ek fő célja laboratóriumi körülmények között életet létrehozni, mellyel az embereket halhatatlanná tennék, és civilizációt építhetnének egy másik bolygón. Mindeközben pedig Rael egy követséget szeretne építeni Izraelben, hogy méltó módon üdvözölhesse az Elohimokat 2035-ös visszatérésükkor.

Szólj hozzá!

Címkék: klónozás wikileaks rael

Egy elveszett(?) gyémánt

2008.11.13. 02:25 :: trashblogger


Találtam egy gyémántot. Na nem Meat Loaf, mert ő nem elveszett, nagyonis megtalálta a (méltó) helyét a zeneiparban.

Történt, hogy e nyugalmas szerda éjjel/csütörtök hajnalban Meat Loaf videókat hallgattam/nézegettem a YouTube-on, manapság már nem ez a zene a divat, de annyi erő és érzelem van a számokban, sőt a klipekben is, hogy nem lehet nem átszellemülve hallgatni, vagy akár nézni néhány videóját.

6 komment

Címkék: youtube énekes gyémánt tökéletesség

A rendőrség a Westendnek ugrál

2008.11.08. 23:03 :: trashblogger

Múlt hét pénteken több helyen említést kapott a Negyedik Köztársaság mp3 kísérletnek nevezett akciója, melynek keretei között változó becslések szerint 300-400 ember töltötte le előre a szervezet weboldaláról ugyanazt a feladatokat tartalmazó körülbelül 36 perces mp3 file-t, és a Nyugati téren este 18 órakor dudaszóra egyszerre kapcsolták be mp3 lejátszójukat, és követték az elhangzó utasításokat. Erről az eseményről már sok helyen megemlékeztek, a poszt alján néhány linket találhattok róla, de most nem erről szeretnék írni. Múlt pénteken a WestEnd biztonsági őrei a magánterületen történő rendzavarás(?) miatt kiterelték a középső ajtón a tömeget, és kihívták a rendőrséget is. A rendőrség kijött, igaz, az emberek nagy része már elsétált a helyszínről addigra, néhány igazoltatáson kívül többet nem tehettek.

Szólj hozzá!

Címkék: játék rendőrség szánalmas biztonsági őr westend negyedikkoztarsasag

Miért inkább bal, mint jobb?

2008.10.13. 05:19 :: trashblogger

Nem szoktam kifejteni sehol a politikai nézeteimet vagy az erről való gondolataimat, de most itt a remek alkalom, és vitaindító.

Miért inkább bal, mint jobb?

Ha megkóstolunk két ételt, és nem tudjuk megállapítani, hogy melyik a jobb, akkor kénytelenek vagyunk többet kóstolni belőle. Na politikában ez olyan, mintha két különböző kutya szxrját próbálnánk meg rangsorolni, és normális keretek között valójában értelmetlen. De ha muszáj, akkor úgy tudok különbséget tenni, hogy nagyobbat harapok, és a szélsőségeket veszem alapul.

Egészen egyszerű a dolog: eltekintve a történelem során mindkét oldalon fellépő elmebeteg diktátoroktól, a számomra leglényegesebb különbség bal és jobb között az, hogy a szélsőbaloldal eszmeiségének nem szerves része a fasizmus, a  rasszizmus, a sovinizmus, és ezek következményeként a népírtás. Számomra ez a tény bőven elég a választáshoz, bár hozzá kell tenni, hogy Magyarországon a két nagy párt között semmi érdemi különbséget nem látok.

Kicsit finomabbra véve a figurát: nem értem, hogy egy globalizált világban miért kell nemzetegységre törekedni, amikor a hagyományok ápolását ígysem úgysem tiltja senki, sőt, szükség is van rájuk, pont azért, mert ettől színes a világ. Én nem akarok, és nem is lehet egy olyan országban élni, amelyben az elvakult hagyományőrzők kiírtanának mindent, ami nem a magyarság ősi kultúrájából származtatható, ugyanis azzal egyhangúvá válna az élet.

Szólj hozzá!

Címkék: politika különvélemény különbség ellentét

Az osztrákok igazából neonáci németek

2008.10.12. 22:37 :: trashblogger

Szombaton meghalt autóbalesetben Jörg Haider (a képen bal oldalon smároló), osztrák szélsőjobboldali politikus. Egy angol blogon azt olvastam, hogy szerintük Ausztria Németország egy rasszista darabkája, akik igyekeznek úgy látszani, mint külön ország, ugyanis nem akarnak közösködni a németekkel, nehogy úgy tűnjön, hogy kapcsolatban vannak a II. Világháború elvesztésével.

Kérdésem a következő: Miért hülyék az angolok emberek?

Szólj hozzá!

Címkék: anglia politika háború náci ostoba

Én sem

2008.10.12. 22:02 :: trashblogger

Az alábbi videó egyrészt azért került ide mert impresszív műalkotás elkészülésének lehetünk szemtanúi, másrészt pedig mert nagyjából ez lesz a moderálási irányelv is a kommentek között, aztán ha nagyon eldurvul a helyzet esetleg, akkor meg mégsem ez lesz, ebben az esetben úgy marad aktuális ez a poszt és a felirat, hogy most ennyire tudom és van kedvem felmérni az ebből a kérdésből adódó következményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: graffiti fuck

Szeressük a részleteket

2008.10.12. 21:41 :: trashblogger

 

Beleaközepébe. Na lásd jobbra fent, hogy mi lesz ez a blog, személyes jellegű dolog, lesz benne sok graffiti, meg lesz közélet, politika, pénzügy, bulvár, humor, a legszebb az egészben, hogy a témák nagyrészéhez semmi közöm, úgyhogy amolyan józanparasztiész jellegű megnyilvánulásaim fognak teret kapni itt. Idővel majd kialakulnak talán rovatok is. Itt most klikk a képre (vagy ide), igencsak durva graffitikből szintén durva részletek galériájába jut a nyájas olvasó.

Szólj hozzá!

Címkék: galéria művészet graffiti