HTML

A blogról

Ez egy ilyen mindenféle témába belemenő, amihezéppkedvemvan, ahogyéppkedvemvan, amitetszik, amirőlbeszélniakarok, amieszembejut, amiengemérdekel, amititeketérdekelhet, amirőlvéleményemvan, amirőlvéleményeteklehet, amitmegszeretnékmutatni jellegű blogdolog.

Linkblog

Káros a házasság előtti szex?

2012.02.25. 14:05 :: trashblogger

15 perce olvastam az indexen a Káros a házasság előtti szex c. cikket, és azóta megdöbbenten bámulok magam elé. Komolyan lehet ilyen kijelentéseket tenni ma, a 21. században? Szektáktól, egyházaktól már megszoktam, de állami támogatással, állami hátszéllel?

Nem gondolom, hogy intelligens emberek számára kifejtendő lenne, hogy ezzel az egésszel mi a gond, a többiekkel meg minek vitatkozni, úgyhogy nem is foglalkoznék ezzel, hisz nonszensz az egész. Ami érdekel, az az, hogy hova lehet még süllyedni? Én őszintén ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer ez hivatalosnak minősülő álláspont lesz abban az országban, ahol élek.

Mikor fogják kriminalizálni a házasság előtti szexet, az élettársi kapcsolatot, vagy a homoszexualitást? Ezt írják:

A társaság küldetésnyilatkozat-tervezetében az áll, hogy a média is változatásra szorul, mert az általa sugallt emberkép "botrányosan primitív, hazug, káros és kultúraellenes. (...) Az egyetlen nemi társra való törekvés pedig fel sem merül a palettájukon. Teszik mindezt büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is."

Első lépésként gondolom majd jól megrendszabályozzák a médiát, mert azt valamiért mindig is lehetett mindenféle vélt vagy valós erkölcsi értékek alapján, csak az a bökkenő, hogy a média a társadalom terméke, kivetülése, hisz a társadalom igényei szerint működik. Aztán majd lehet megrendszabályozni a társadalmat?

Szívem szerint ezek után kötelezném, de legalább is felszólítanám a "Magyar Családtudományi Társaság" tagjait, és az "egy fideszes képviselőt" (meg az összes kormányzati támogatójukat), hogy adjanak ki sajtóközleményt, miszerint jobb kezüket a szívükre tették, és kijelenthetik teljes lelki nyugalommal, hogy ők nem éltek szexuális életet házasságra lépésük előtt (ha ez még nem történt meg, akkor egyáltalán nem), és hogy soha nem költöztek összes senkivel, akivel nem álltak házastársi viszonyban. Hisz nyilván nem vagytok képmutató férgek! Lássuk!

1 komment

Címkék: magyarország szánalmas

A bejegyzés trackback címe:

https://trashblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44202472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása