HTML

A blogról

Ez egy ilyen mindenféle témába belemenő, amihezéppkedvemvan, ahogyéppkedvemvan, amitetszik, amirőlbeszélniakarok, amieszembejut, amiengemérdekel, amititeketérdekelhet, amirőlvéleményemvan, amirőlvéleményeteklehet, amitmegszeretnékmutatni jellegű blogdolog.

Linkblog

A világ első klónozott embere

2011.08.28. 14:12 :: trashblogger

A Wikileaks által a napokban nyilvánosságra hozott dokumentum alapján A kanadai Raelian szekta tagja, Dr. Brigitte Boisselier egy december 27-ei floridai konferencián bejelentette a világ első klónozott emberének a világrajövetelét, egy Eve névre hallgató kislányét.

A Raelian mozgalmat egyébként Claude Vorilhon alapította, aki saját állítása szerint francia anyától, és földönkívüli apától származik. Magát Raelnek (Isten fényének) hívja. Közép-Franciaországban történt harmadik típusú találkozása után alapította a szektát, amikoris kis (kb. 120 centis) zöld űrlények látogatták meg, és folyékony francia szóval elmondták neki, hogy a földlakókat, tehát az emberiséget egy laboratóriumban hozták létre 25 ezer évvel ezelőtt. Mivel az általa Elohimnak (héberül Isten) nevezett kis lények 25 ezer évvel előttünk járnak, Rael szerint a klónozás egy rendkívül egyszerű feladat számukra.

Az általa létrehozott szekta egyébként 84 országban körülbelül 55 ezer taggal rendelkezik, fő marketingeszközeik a szex és az ufók. A Raelian-ek fő célja laboratóriumi körülmények között életet létrehozni, mellyel az embereket halhatatlanná tennék, és civilizációt építhetnének egy másik bolygón. Mindeközben pedig Rael egy követséget szeretne építeni Izraelben, hogy méltó módon üdvözölhesse az Elohimokat 2035-ös visszatérésükkor.

Szólj hozzá!

Címkék: klónozás wikileaks rael

A bejegyzés trackback címe:

https://trashblog.blog.hu/api/trackback/id/tr863185440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása