HTML

A blogról

Ez egy ilyen mindenféle témába belemenő, amihezéppkedvemvan, ahogyéppkedvemvan, amitetszik, amirőlbeszélniakarok, amieszembejut, amiengemérdekel, amititeketérdekelhet, amirőlvéleményemvan, amirőlvéleményeteklehet, amitmegszeretnékmutatni jellegű blogdolog.

Linkblog

Szeressük a részleteket

2008.10.12. 21:41 :: trashblogger

 

Beleaközepébe. Na lásd jobbra fent, hogy mi lesz ez a blog, személyes jellegű dolog, lesz benne sok graffiti, meg lesz közélet, politika, pénzügy, bulvár, humor, a legszebb az egészben, hogy a témák nagyrészéhez semmi közöm, úgyhogy amolyan józanparasztiész jellegű megnyilvánulásaim fognak teret kapni itt. Idővel majd kialakulnak talán rovatok is. Itt most klikk a képre (vagy ide), igencsak durva graffitikből szintén durva részletek galériájába jut a nyájas olvasó.

Szólj hozzá!

Címkék: galéria művészet graffiti

A bejegyzés trackback címe:

https://trashblog.blog.hu/api/trackback/id/tr31710636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása